Menu Close

De reiziger

Tijdens de ineenstorting redde de reiziger de mensheid van de duisternis. Pas na het evenement begon het beschadigd te raken.

Toen het rode legioen naar de aarde kwam, bracht Dominus Ghaul de reiziger in een speciaal apparaat, waardoor het niet met Guardians communiceerde beste flightbag voor je bagage. Vervolgens maakte hij een beeltenis van de handkanon Hawkmoon van de buitenste schaal van de reizigers.

De reiziger heeft veel onherbergzame planeten kunnen terraformen, en het bezoeken van talloze intelligente soorten. Er wordt aangenomen dat de reiziger een bewuste entiteit is die miljarden jaren heeft geleefd.

De reiziger is een sferisch paracausaal vat, met een buitenste schaal van neutronium. Er wordt gezegd dat het een enorm krachtige machine is. Het is gebaseerd op een fundamentele kracht die sinds het begin van de tijd niet heeft bestaan.

De relatie met de geesten is een symbiotische. Ze vormen een verbinding wanneer de geesten worden herrezen. Het is niet bekend of Traveler de geesten hun licht kan geven.

De geesten hebben echter een uniek geloofssysteem. Ze kunnen het licht niet aan andere voogden geven. Ze dienen als metgezellen voor de Guardians.

De Guardians blijven de laatste stad beschermen tegen de dreiging van de duisternis. Ze beschermen ook holdouts in het SOL -systeem. In de tussentijd blijven ze werken aan het ontdekken van de betekenis van de berichten van de duisternis.

In het Pre-Golden Age Magazine wordt een foto van reiziger in zijn beschadigde staat getoond. Er wordt aangenomen dat de reiziger niet alleen een grote kracht was, maar ook een godheid.